Wednesday, April 7, 2010

Oh My Student

Terkejut aku.....ptg ni aku abil attendance student....ada byk missing....yg penyakit sawan tu dah pasti xde.....sebab dulu aku xtau dia sawan...jd aku nk pang dia sebiji...belum sempat angkat tgn dh ketar2 gigil alamak sawan rupanya...xpela aku maafkn......

tapi petang ni student aku lagi sorang accdent plak..nek moto kt kg dia aduss....darah beku dlm kepala plak.....dan di hntar ke Hospital Seberang Jaya Peneng untuk membuang darah beku......doa2 kan la student aku sihat waalafiat......dia accdent langgar babi hutan.................................baik ke buruk ke depa semua tetap my student.....

4 comments:

RaMa2UnGU said...

hoh?? moga2 slamat la student ko tu ek..

ko pon bnyk22 la bersabar ngan kerenah student ko..rambut je sma hitam, perangai merti lelain..tapi skang ni tak bleh guna kaler rambut dah..sbb ramai yg rajin dai rambut..hakhak...

lemontree said...

tempat aku xleh kaler rambut...kaler juga aku potong je

cikgadis said...

cikgu, leman x hadir cikgu! :p

lemontree said...

mana mc heheh