Wednesday, August 18, 2010

Bila Diri Disayangngi @ Dibenci ?

 Situasi 1

Begini ceritanya ada sorang sahabat namanya Nizam ...asyik di pggil mengadap oleh Ketua Jabatan,Ketua bahagian.....asyik nama disebut je....dh jadi da most wanted man kt tempat dia keje...alahai.......dlm meeting pun disebut..no kete pun disebut.....(semua dah ada reason hahaha)

Situasi 2

Ada sorang staff nama dia zul kemana saja dia pegi mesti ada org tnya dia bila nk kwen huhuhu...dr guard pondok pengawal,mcik cleaner,guru silat ko kurikulum,k.jabatan,ketua bahgian,staf2 admint,kwan2,org kg pun duk tya....hnya jwapan dgn senyuman diberi......(pk dlm hati aku kwen nanti hampa xmai jaga la)

Situasi 3

Ada lagi staff diberitahu oleh k. bahagiannya yg student suka cara dia ngajar paham...tapi satu je garang sgt...huhuhu xp bila waktu bukan kelas....dia la paling spoting.....KPI pun student bg teruk je point.....tapi nasib baik...audit luar dtg ckp pengajar yg KPI teruk tu selalunya ngajar dgn betul hahaha.suka tegur budak bila depa silap tu sebab KPI teruk...pehhh   (kembang hidung kena puji)



SEKIAN CERITA DALAM CERITA..............

***Bila nama kita disebut selalu maknanya kita masih disayanggi.....la tahzan bro....btul x?xp nk sebut nama @ nk syangpun  jgn la dlm meeting huhu

*****Entry ini tiada kena mengena dengan Mr.Lemon harap maklum....

4 comments:

Syeeda Sobbihi said...

bile nama kite disebut slalu, tande org mengingati kite :)

lemontree said...

ye tanda org igt......kalu xpun org benci heheh

shakirah_kiyo said...

Igtkan mimpi je ade 'Mimpi dalam mimpi'...Hehhee...Cerita pun ade eh ? 'Cerita dalam cerita'

lemontree said...

ada je....tibai je....