Sunday, March 28, 2010

In - House Loving Born


Kerana kau kekasih
Bermunajat di sepertiga malam
Memohon wangi bunga di kaki syurga

Bagi menyerikan perasaan
Bagi mendewasakan percintaan

Terima kasih
Kerana merantai ku dengan cinta
Kerana mengajar ku erti bahagia
Menjadi manusia

bro tu lagu rock bukan nasyid..........apa mcm lagu nasyd sekarang mcm cinta dunia je lebih... 

bukan nak cite bab lagu heheh..... xp mggu ni student dh cuti mid sem...jd sunyi dan sepi le Institut tiada lagi student bawa buku dlm group,stdy dlm group n dating dlm group heheh ...jd aku harap aku pun leh lepak2 

xp apakan daya.....Jabatan Mechanical telah mengajurkan ksus In-house Traning dn secara terancangnya ....aku yg xtau apa2 ni telah dipilih nk ngajar staff2  len tentang Welding Engeneering danTechnology ....apa lagi hemtam je laaa aku xtau pe tau makan je hahahahah

Pic dibawah ialah kursus Ape ntah... mencari kotak kot.......untuk 3.1 WI :From Left....Pengajar  ADTEC,IKM,PENJARA,XTAU (xdpat dikesan..sory bro gua lupa lu dr mana)

        Pakaian sesuai untuk Praktikal

8 comments:

lemonade said...

lu yg mn bro? haksss!

lemontree said...

yg paling ansom laaa heheh

♠ayuzdeathwish♠ said...

ntah~ aku pon jrg layan nasyid~

cikgadis said...

lagu rock??
ya meh??
xpnh dgr pun..

btw, hang yg pakai baju kaler biru kan
cett! cdpt di kesan kunun.
i know its u~~~
cewah~ hehe

lemontree said...

kumpulan loving born..terima kasih tjuknyaa hehehe....no komen bju kaler pe heheh

Solehah said...

lemon kaler kuning la..tp takde plk kaler tu..nak belajar welding jgk la..

Anonymous said...

hahaks lemon malu2 meow dats y xnk gtau mmnm satu..sengal tol pakcik ni..e'eh bro la..pakcik plak..

lemontree said...

hehehe anony.. lemon memang xde pun